Rock n´roll is my religion!


Nu har jag lyssnat på en massa underbar musik, så nu är jag pepp igen :)
Det finns nog inget bättre sätt att peppa sig med än att lyssna på sin favorit musik.

Nikki Sixx är verkligen världens sexigaste man! Hur kan man vara så sjukt snygg? Finns det inte nån lookalike i min ålder där ute? Vore sjukt nice :P


Sista rycket?

Det gick inte så jävla bra med storstädningen... eller igentligen är det bara dammsugning kvar, men de är ju det som är jobbigast :P Får se om jag pallar. Nu måste jag äta, har fan glömt att äta alls idag :S

Peace!


Storstädning


  • Nu jävlar ska det storstädas! Är verkligen dags! Ska kolla om det finns tvättid också, det är så skönt när allt är rent :) Tyvär är jag inte så huslig av mig, så det brukar bli skitigt rätt snabbt igen hihi. Men va fan det är ju aldrig för sent att förbättra sig :)

    Nu ska jag:
  • Diska
  • Plocka undan
  • Damma
  • Städa badrummet
  • Dammsuga
  • Moppa
  • Tvätta?

Kommer jag palla detta? Återstår att se...





Nightie prinsess!



Nu ska jag lägga mig och dega tills blekningen är klar, sen ska jag sussa. Är så himmla sliten, trotts att jag inte haft en sån jobbig dag, har vart riktigt bra faktiskt.
Imorn ska jag ta tag i att storstäda! Min lägenhet ser ut som en knarkarkvart...inte så charmigt...

Nightie Nightie!


Tandblekning på G!


Nu sitter jag å ska bleka tänderna. Har ju slutat röka :) Mina tänder va så jävla gula, men nu ska de bli bättring! Ska bli skönt med ett fräsht leende igen :)
Jag använder easewhite, va rätt billig, så hoppas de funkar! Ska sitta med skenan i två timmar nu, och kommer behövas många behandlingar, men hälldre det än gå till tandläkaren och betala typ 3000:- om inte mer...? Fattig som man är är det ju inget bra allternativ :)


Home!


Har äntligen kommit hem nu. Vart på KBT och sen gick jag och shoppade lite. Blev så inspirerad av denna bild att jag va tvungen att köpa nya "skinn" tights. Mina gamla är för stora :S VILL HA en sånn där väst!! Får se om jag kann hitta nått liknande...annars får jag sy om som vanligt :)
Köpte även lite nya söta tubsockor, så jag kan se ut som en skolflicka :P Skämt å side tycker jag det är jätte sexigt med tubsockor!
Nu är jag snortrött, så ska lägga mig och vila å mysa med katten:)


Sexy


Den här bilden ger mig power!Soo hot!
Nu måste jag ge mig ut på jakt efter sånna brallor...eller riva sönder ett par ordentligt...


Daisy Love!

Nu ska jag försöka mig på dehär med att blogga...är ju ingen datanörd, så får se hur de går :) Vill bara kunna lägga upp allt som inspirerar mig dagligen, bilder, hundar, regn... vad än livet bjuder på!Love!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0