Fortfarande sjuk...


Är fortfarande hemma och hostar och snorar :( Den här förkylningen vill verkligen inte ge med sig! Men tänker stanna hemma tills jag är riktigt frisk nu, hur tråkigt jag än tycker att det är!

Mamma va precis här med brorsans post, så har betalat hans och mina räkningar. Fattig som vanligt :P. Man hinner ju inte äns få pengarna innan man har gjort av med mer än hälften! Men så är det ju med räkningar.
Vi va även ute med Daisy en stund. Hon tyckte det va läskigt som vanligt, men tycker ändå det är bra för henne att se lite annat än mina fyra väggar. Va väldigt skönt för mig att komma ut en snabbis också! Har verkligen myror i brallan, men ska hålla mig tills jag är frisk!

Nu ska jag lägga mig i sängen igen med te och näsdukar!

 pεαcε 'и ℓσve


Chill dag!


Igår blev jag fotad igen. Kristoffer, en väldigt söt kille, va brandman i full mundering och jag var räddningsoffer. :) Det var sjukt cool miljö! Gammal tågtunnel och gamla trashade vagnar. Kommer nog bli bra bilder tror jag.

Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli kvitt min sjukt envisa förkylning. Har nog aldrig varit förkyld såhär länge... Kan ju bero på att jag inte kurerar mig, igår va jag ju tex ute i kylan i linne och hotpands, och kvällen innan ute och slog klackarna i taket. Får nog skylla mig själv :P.
Ska åka in till vällingby och handla hårfärg och bus så jag kan ha spa dag senare. Får se om jag pallar färga håret också...
Har inte pamprat mig själv på väldigt länge nu, så det ska bli skönt! Men först blir det te i sängen i några timmar :).

pεαcε 'и ℓσve


Party!


Ikväll blir det Rocks med Freddy och grabbarna.
Rickie kommer även senare, ska även sova hos mig. Kommer bli myspys! :)

Mötet gick bra igår, men som jag trodde så pratade vi mest om hur jag mår och vad jag klarar av och så. Kommer få veta mer om några veckor sa hon.

Har inte gjort så mycket idag. Småstädat, men mest legat i sängen. Nu håller jag på att göra iordning mig och laga middag. Ska dra vid sju, så lite brådis är det...

pεαcε 'и ℓσve


Torsdag


Idag ska jag på möte med försäkringskassan. Vi ska prata om arbetsträningen, och förhoppningsvis får jag veta när jag ska börja. Men jag tror att det kommer handla mer om vad jag klarar av och så. Skönt att få det i rullning iaf.

Igår mådde jag bajs och låg bara i sängen. Skulle ha åkt till kravatten för att säga hej då till Emma som flyttar till Kalix, men det gick bara inte :(. Får ringa henne istället.

Ska försöka städa när jag kommer hem. Får se hur det går... :P

pεαcε 'и ℓσve


Godnatt!


Har spenderat kvällen hos Freddy med att bråka om hur man gör en omelett, vilka band som är bäst och hur man ska dricka sitt kaffe... Hans mamma tycker att vi är som ett gammalt gift par :) Haha!

 Vi såg även början på Green zone, tycker den värkar sjukt bra, men han höll på att somna så vi spelade poker istället :P. 

(Detta är min favvo bild på lillskiten by the way. Så jävla fin hon är!)

Nightie Nightie!


Tisdag


Idag har jag möte med min behandlingsansvarig och min läkare.
Sen ska jag till Kravatten. Har inte varit där på väldigt länge nu. Ska bli kul att träffa folket :). Dom öppnar nog inte förens ett, så jag kanske drar förbi mamma ett tag först för att få tiden att gå.

Senare är det öppethus på ungdomsmottagningen, och då ska jag fan komma iväg!

Nu blir det kaffe och Skid row så att jag vaknar till! Måste nämnligen åka typ nu...

pεαcε 'и ℓσve


Pirates


Sitter och kollar på Pirates Worlds end. Dom filmerna är verkligen några av mina favoriter! Så sjukt roliga och snyggt gjorda!

LoveLoveLove


Mailbombning!

Shit asså jag har blivit helt mailbombad på modellbilder.se! Fan känner press att jag borde svara på alla och fota med dom... Det va ju inte såhär jag hade tänkt att det skulle bli! Haha

Snackade iaf med två fotografer som jag gilla. En ska jag nog fota med nästa helg. Vafan blir helt förvirrad... Jag har ju aldrig velat hålla på med nått sånt här, men det va ju kul så varför inte köra på? Känner mig lite pressad dock...

Jävla myggbettshelvete!

Jag har myggbett på precis hela kroppen! Håller på att bli tokig! Det kliar ju fan ÖVERALLT!
Sen ser det ju ut som jag har böldpest också... hot hot! 

Måndag


Skänner mig sjukt sliten idag! Ville inte upp ur sängen, och sitter och hostar golfbollar...
Aja snart ska jag iaf iväg till terapin. Efter den ska jag svänga förbi mamma en snabbis för hon ville fixa håret till ett möte hon har idag. Jag är en sån snäll dotter :P
Sen blir det Vistet, som vanligt.

Måste kolla upp när det är öppet hus på ungdomsmottagningen också! Fortfarande inga p- piller, ajaja...

pεαcε 'и ℓσve


Åh så kul det va!


Fotograferingen igår gick riktigt bra tycker jag. Va iaf riktigt kul:)
I början fotade vi hemma hos Christian, dom bilderna blev inte så bra, dels för att jag hade en jävligt konstig min, men också för att det inte gick nå bra att jobba med det ljuset. Sen är det ju inte så rolig miljö när man är hemma i sovrummet. Så vi drog till hans jobb där det fanns sjukt coola rum som inte blivit rörda sen 1910! Vi tog först underkläder i ett helt vitt rum. Först rock n roll styleing, såå snyggt! Sen "dum barbie" style, också jävligt nice!

Sen körde vi lite kläder, rock där med. Pluss att jag hade en läppring, måste fan pierca mig! Så jävla hett! Dom tog vi först i ett av dom coola trashade rummen, sen ute vid en sliten garagedörr med krossade fönster. Sen lite runt omkring vid hamnen, även vid en graffitti vägg som blev riktigt nice!

Gick sen och badade och tog lite bikini bilder, men det va nog för mörkt, så dom blev inte så bra...
Han har en liten labbe valp, åh jag är så kär i henne! Sjukt uppfostrad fast hon bara är fem månader! Gör precis vad man säger åt henne :).

Nu har mamma vart här för manikyr, och jag är så trött så ska lägga mig och chilla hela dagen! Det jag gör bäst ;)

pεαcε 'и ℓσve


Modell för en dag...


Idag ska jag modella lite för en kompis som är hobbyfotograf. Ska köra underkläder med rocktema, så det passar ju mig perfekt! :)
Är lite nervös, men det kommer säkert bli jätte kul! Igår skulle jag ha spa dag och fräsha upp mig, men va för bakis för att lämna sängen... Får köra snabb pampering nu istället. Sen måste jag packa allt till fotograferingen. Kommer bli väldingt mycket grejer tror jag :P

Nu måste jag kicka igång dagen.. Fan är skit trött...

pεαcε 'и ℓσve


Lugn filmkväll my ass...


Ja det började med att Michaela hade med sig lite öl till filmen. Tänkte a vafan lite öl skadar ju inte...
Det slutade med att vi drack upp en hel flaska tequila och satt och kollade på youtube till kl sju på morgonen... Haha vi är ju fan dumma i huvudet!
Vi såg iaf Sommaren med Göran, den va rätt rolig faktiskt. Sen va vi ju såklart tvugna att se Yrrol också, bästa någonsin!

Idag har jag varit och klippt mig. Jävligt skönt, huvudet känns lite lättare nu :P Slocknade givetvis när jag kom hem, och vaknade typ kl 21, oops...

pεαcε 'и ℓσve


Filmkväll+Tvätt...


Håller på och tvättar nu, ducktig idiot... Sjukt mycket tvätt asså!
Men snart komme Mica hit på filmkväll, så då blir jag lite underhållen iaf! :) Får se vad vi hyr för nått, vet inte alls vad det finns för film att se nu. Förutom snabba cash, men den har hon redan sett... Aja det löser sig alltid! 

pεαcε 'и ℓσve


Fy fan...


Är fortfarande sjuk och snart kommer Johanna. Vi måste diska, suck... Sen tror jag att jag har tvättid ikväll, måste kolla det! Måste nämligen tvätta! Viktigt viktigt!

Ikväll kommer även Mica och kollar film med mig, så det ska iaf bli mysigt! Men ge mig styrka va jag mår dåligt asså! Nu ska jag dricka massa kaffe och försöka hålla mig på benen...

pεαcε 'и ℓσve


Sjuk igen...


Har lyckats bli riktigt sjuk igen. Har legat i sängen sen igår :(
Jag har feber och det känns verkligen som nån sitter och slår in spikar i mitt huvud!
Jag missade dessutom mitt viktiga möte med försäkringskassan idag också :( Fuck, jag som verkligen ville få reda på var, när, hur jag ska arbetsträna!

Aja det är väll bara att se till att jag blir riktigt frisk denna gången. Imorn kommer Mica och kollar på film med mig, så det är ju lite tröst iaf :P !

pεαcε 'и ℓσve


Halloj!


Idag har jag varit på terapi. Känner mig lättare om hjärtat nu, som jag alltid gör efteråt.
Jag gick till ungdomsmottagningen, men öppethus tog slut igår... my luck. Aja ska dit på ons innan mötet med försäkringskassan. Har fan inte haft p- piller på en vecka nu! Ajabaja!

Sen va jag på vistet och fikade. Det va riktigt trevligt idag faktiskt.
Ska kolla om det finns nån tvättid imorn, annars ska jag till kravatten, för dom öppnade idag. Måste även boka tid för klippning! Min man är out of control!

Kom hem för en stund sen, och nu ska jag laga mat. Jag är så ducktig ;)!

pεαcε 'и ℓσve


Godnatt!


Det va jätte trevligt med bror och Denise. Dom hade med sig tårta, så vi satt och fikade och snackade skit.
Jag fick en jätte fin prydnad älva som man ska sprida trygghet och glädje till lägenheten. Man ska sprinkla fairy dust över den så att skälen släpps fri. Om det inte funkar så är den iaf väldigt fin :)

Nu ska jag gå och lägga mig. Har en del att göra imorn, så borde igentligen sova redan, men insåg inte att klockan va så mycket hehe. Aja kommer iaf få sova fem timmar, så de är ju lungt!

Nightie Nightie!


Kalas!


Idag kommer bror och Denise hit för att fira min födelsedag :) Bättre sent än aldrig!
Ska bli mysigt att träffa dom, va ett tag sen...

Igår va vi på Hellströms och 54. Va kalas faktiskt, inga fina pojkar dock :( Men de kommer när det kommer!
Mica lyckades halka på dansgolvet och dra med mig i fallet! Det roliga är att hon kom bara ner på huk, men jag lyckades slå i bakhuvudet skit hårt! Haha, jävla bitch :P
Lyckades tom ta mig hem igår, och det va jävligt skönt att vakna i min egen säng och kunna ligga kvar hela dagen!

pεαcε 'и ℓσve


Nu drar jag!


Nu drar jag och möter Mica!
Får fan hoppas man hittar nå fina pojkar idag, för igår hade dom fan got och gömt sig!

pεαcε 'и ℓσve


Bakis...


Va inte så jävla kul ute igår faktiskt, fast känner ändå att jag och Mica gjorde det bästa av situationen. Vi drog hem till hennes polare/ stalker för han hade sprit... Vi drack två drinkar, spydde och gick och la oss. Tack och godnatt :P
Haha, nä men vi låg och fyllepladdrade halva natten och tog en massa snygga bilder... Myspys!

Är duktigt bakis idag, men ska som vanligt inte klaga, för Mica står och jobbar hon... Inte kul! Men vi ska ut idag med, så kör en favorit i repris och möter henne vid hennes jobb när hon slutar. Vi ska dra till en rockbar i mariatorget. Förhoppningsvis är det bra skit...

Nu ska jag fortsätta dega ett tag till, sen göra mig iordning!

pεαcε 'и ℓσve

Snygga som få på tuben påväg till bredäng...


Goddagens!


Fredag igen då! Ska nog bara slappa och ha lite spa idag. Ikväll blir det utgång med Mica och manhunt! Kommer bli kalas!

Jag har varit så ducktig idag :). Har lagat både frukost och lunch! Känns underbart! Nu ska jag bara fortsätta på denna vägen...
Nu ska jag lägga mig och läsa en broschyr om arbetsträning, för nästa vecka har jag möte och då ska det bli bestämt!

pεαcε 'и ℓσve


Sleep time!


Nu ska jag göra mig iordning för sängen och kolla på criminal minds.
Imorn kan jag äta frukost för första gången på länge! Skönt...

Nightie Nightie!


Wiihoo!

Har varit och storhandlat MASSA mat! Nu håller jag på och laga mat, och det känns jätte kul :)! Lyssnar på rockklassiker och dansar samtidigt ;). Det är så skönt att känna lust för nånting igen! Sitter även och kollar i min bok om vilka råvaror som är bra för vad. Inspiration!

Känner mig glad just nu!

Saknar redan...




Det va så mysigt igår! Becca hade bakat massa kakor och scones och gjort så fint! Kommer sakna henne så mycket :( !

Idag kommer Johanna. Vi ska städa och boka tvättid. Fan dags nu asså! Ser ju helt förjävligt ut, och jag har inte så mycket kläder att välja bland just nu :P...
Sen ska jag åka in till ungdomsmottagningen för att få nytt recept på mina p- piller.

I eftermiddag ska jag äntligen storhandla! Har ingen mat hemma alls, och jag är hungrig :( :P.
Hasse ska köra mig så jag kan köpa mycket. Ska bli sjukt skönt att ha fullt skafferi igen!

pεαcε 'и ℓσve


Afternoon tea!


Idag ska jag gå på afternoon tea hos Rebecca. Det är hennes avskedsparty, och det känns hämskt att hon ska åka tillbaka redan :(. Vi har haft så kul när hon har vart här, men det gick alldeles för fort! Men hon kanske kommer en snabbis i vinter också, så det är ju nått att se fram emot! :)

Kommer troligtvis gå ut ikväll också. Har varit så utråkad när jag har vart sjuk och är riktigt partysugen! Ska ringa Freddy och co och se om dom är på. Va länge sen jag va ute med dom. Sen ska jag möta upp Alex och hans kompisar också.

Nu ska jag göra mig iordning och sen åka. Det börjar inte förens ett så jag hinner ta en frulle nånstans också. Har ju ingen mat hemma... :/

pεαcε 'и ℓσve


Inga barn gjorda...


Nä idag blev det inte mycket gjort... La mig för att vila en stund, och tok slocknade. Ajabaja!
Har legat och lyssnat på Ozzy hela eftermiddagen för att bli på bättre humör, mår nämligen bajs i huvudet :(

Aja, imorn ska jag iaf ta farväl av älskade Becci :(. Fan att tiden ska gå så fort! Hon kom ju just hit!?

Nu ska jag försöka sappa fram nått bra på tv. Man kan ju alltid hoppas iaf...
pεαcε 'и ℓσve


På bättringsvägen!


Mår lite bättre idag.
Jag spenderade natten med att hosta upp golfboll stora slemklumpar, så det är nog därför halsen känns bättre :P
Är seg och har små ont, men känner mig ändå rätt ok. Så jag ska försöka ta tag i att städa och boka tvättid. Sen ska jag försöka lura hit Becca också! Vill ha en dag med henne själv innan hon åker. Ha spa dag kanske... nått jag behöver iaf!

pεαcε 'и ℓσve


Sjukling...


Jag ligger och är sjuk:( Har vart sjuk sen i förrgår kväll. Ligger med feber och det känns som jag har en baseball i halsen... Här även ont i hela kroppen. Hoppas bara att jag inte får muskelinfektion igen, för det va fan inte kul!
Ska ligga och tycka synd om mig själv idag och hoppas på att jag är bättre imorn! Becca åker ju fan hem ons natt, så måste hinna hänga med henne!

pεαcε 'и ℓσve


Mammi!

Nu kommer mamma hit för att få manikyr. Som vanligt :P Bara då hon vill ses :( Haha nej då..

Jag ska passa på och fråga Hasse om han kan köra mig till coop nån dag. *Håller tummarna*!

När dom har gått ska jag göra mig iordning för att träffa Freddy. Väntar alltid in i det sista med att dusha och sminka mig, det är ju så tråkigt :P...

 

pεαcε 'и ℓσve


Lördag!


Idag ska jag träffa Freddy.
Vet inte vad vi ska hitta på, får se hur vädret blir, men det ser fan inte ljust ut :P.
Får se om det blir utgång ikväll, jag va ju inte ute igår. Vill ju iaf hänga med Becca så mycket som möjligt när hon är här, så får se vad hon ska göra ikväll.

pεαcε 'и ℓσve


Behöver rycka upp mig...


Känner att jag behöver ta tag i mitt liv litegrann...
Äter typ ingenting längre. Och när jag gör det är det bara skit! Sover hela dagarna, tränar aldrig och dricker lite väl mycket när jag är ute...

 Är så sliten och orkar ingenting! Känner att jag behöver hitta tillbaka till den hälsomedvetna Miriam!
Ska nog be Hasse att köra mig så att jag kan storhandla hem en massa nyttig mat. Sen ska jag gå upp när jag vaknar och inte gå och lägga mig igen som jag gör nu. Vaknar kl fem, är uppe till sju, går och lägger mig och kollar på tv och slockar till typ tre på dan... Inte bra fan!

Träna ska jag fan också komma igång med! Jag och Freddy vill ju börja på kickboxning. De ska vi fan göra också, men just nu har ingen av oss pengar till det :(. Så under tiden får jag köra med mina träningsdvder. Har ju en del gott och blandat :).
Måste iaf börja ta hand om mig känner jag! annars kommer jag aldrig palla jobba igen!

Ska sätta mig och skriva en inköpslista nu. Känns skönt att ha bestämt sig!

pεαcε 'и ℓσve


Bakis dag!


Det va så stört kul igår!:) Det va ju 90´s kväll på Hellströms igår, och jag och Becca höll på och shakea rumporna av oss! Blev typ helt svättiga och anfådda, men det är så det ska va. Denise stod i baren och Sara i djbåset. Mina gamla chefer va där också och det va helt underbart att träffa dom igen! Så fina människor!:) Sen kom Mica och hennes kompis Milos dit också. Så jävla kalas!
När dom stängde vid ett drog vi vidare först till lilla hotellbaren, sen ett ställe jag inte vet va det heter och tillsist 54. Stannade till stägning kl tre, sen blev det fyllekäk på grillen. Jag och Mica sov hos Becca, så vi satte på en rulle Mica hade med sig. Orphan, det va riktigt bra, men jag lyckades ju slockna iaf. Inte så konstigt kanske med tanke på att klockan va typ fem... :P

Idag vaknade jag kl sju och kunde inte somna om... Jippie! Sov alltså bara två timmar inatt. Men har sovit halva dagen istället:P
Nu ska jag käka för första gången idag! Bra där...

pεαcε 'и ℓσve


Hur seg är det tillåtet att vara?


Bidde ingenting igår... Eller det blev sängen. Förstår inte hur jag lyckas sova så mycket?
Fick iaf upp min fina ram! Passar så sjukt bra till min inredning att jag blir lite lyrisk ;) Lägenheten ser mycket mer personlig ut nu! Även om den va det innan också... Men innan va det bara rock n roll, nu har jag fått in lite prinsess söthet också :). Ramen är stor, rund, svart barock och motivet är diseny prinsessor :) Har även skrivit texen till Tomorrow på den i guld, sjukt nice!

Idag skulle Becca klippa sig (hade inte tid igår), så får se om jag hänger med henne dit. Ska iaf försöka ta mig till coop, lyckades ju inte med det igår...
På kvällen blir det Hellströms och 90´s kväll! Kommer nog bli kalas! Hellströms ägs ju av mina gamla chefer, så är lite nervös av nån anledning? Vet inte varför... Men det går säkert över när jag träffar dom, dom är ju världens skönaste människor!

Såg imorse att min gamla boendestödjare Annika hade addat mig på Facebook, så jävla kul! Hon är klockren :)!

pεαcε 'и ℓσve


Godmorgon!


Igår började ju min terapi. Det gick riktigt bra, och känndes skönt! Sen åkte jag till stan för att köpa en poster till min helt underbara ram som jag ska sätta upp :).
Åkte hem sen och gick till Vistet och fikade lite. Sen ringde Becca och ville shoppa, så jag åkte tillbaka in till stan. På kvällen käkade jag middag och fikade med Freddy och Jacob på Muggen. Pasta Carbonara, riktigt gott!

Idag ska jag åka till coop och kolla på gummistövlar. Känns som ett värt köp nu när vi helt plötsligt fick monsunregn :P. Christine tippsade igår att dom har många fina på coop, jävligt otippat...
Sen ska jag nog hänga med Becca. Hon skulle till frisören, så om jag har riktigt tur har hon tid för mig med (vi har samma frisör).

Nu blir det kaffe och modetidning! ;)

pεαcε 'и ℓσve


Måndag


Idag börjar min terapi igen. Ska bli skönt. Har inte haft några "aktiviteter" som jag ska göra dom senaste veckorna, så det blir bra med lite struktur igen. Snart blir det även arbetsträning. Läskigt, men skönt och kul ändå!

Sen ska jag till Vistet. Va inte där förra veckan, så måste gå. Sen ska jag nog ringa Freddy. Har inte pratat med honom sen han kom hem från landet. Ta en fika eller nått.

Nu ska jag dricka mitt kaffe och vakna till. Sen göra mig iordning. Usch va trött jag är!...

pεαcε 'и ℓσve


Ingen picknick idag...


Det blev ingen picknick idag. Tror flickorna va lite bakis från igår :P.
Så jag har varit hemma och kollat på Girls next door! Sjukt underhållande! Och Kendra är ju så himmla sexig ;)
Kanske ska dra till Beccas polare senare. Men får se, hon skulle ringa senare. När jag ringde henne vid två satt hon och käka frulle :P. Blev nog rätt sent för dom...

pεαcε 'и ℓσve


Tröttmössa...


Igår va jag så trött från dagen innan att jag inte ens orkade logga in på datan... Skulle igentligen gå ut igår också, men det gick bara inte :P.

I fredags va vi iaf och förade hos Rebecca. Mica och hennes kompis Lollo (sjukt skön!) kom också :). Sen drog vi till Medusa. De va sådär i början. Jag och Mica blev bjudna på drinkar av en snubbe som snart visade vara ett reetard som va omöjlig att bli av med :/. Men sen gick jag och becca på manhunt och spanade in fina killar. Tyvär hade dom flesta flickvän, men precis innan vi skulle dra vidare hittade jag en fin pojke som jag spenderade lite tid med :). Vi pratade lite igår också och ska nog gå på en date.
Sen drog vi vidare till medis och mötte upp Blenda och co. Där va det inte så kul, men vi stannade till stägning. Sen drog jag, becca och Jonas och badade i Långholmen. Klockan va typ fyra, men det känndes som en bra ide iaf :P. Sen gick vi hem i morgonrockar allihop! Haha vilken jävla syn de va asså! Tre vita morgonrockar går på rad! Haha!

Somnade runt fem hos Becca, och hopplöst morgonmänniska som jag är vaknar jag kl sju och kan inte somna om... Jag åkte hem vid två tiden och mötte mamma och Hasse hemma. Dom kom med McDonalds mat :) Sen målade jag hennes naglar. När dom gått fick jag äntligen sova! Becca ringer kl sju och säger att vi ska mötas vid Underbara bar... Näääjjjee, jag vill soova! Så jag va tvungen att banga :P Kollade American History X och åt chips istället :P.

Idag ska jag på picknick med Becca och hennes vänner. Kommer nog bli trevligt. Jag vill iaf umgås med Becca så mycket jag kan medans hon är hemma!

pεαcε 'и ℓσve


RSS 2.0