StandUp!


Nu har jag gjort mig foxy för att gå på standup med Krille. Ska bara äta korv med bröd först :P.
Ska bli så jävla kul att se han igen! Cant wait! ;)

pεαcε 'и ℓσve


Godmorgon!

Jag hade en riktigt förjävlig dag igår. Träffade ju Rickie och det gick inte så bra... Satt och grät halva natten...
Men känner ändå att jag gör rätt. Förstår att han är sårad, men jag har ju inte gjort nånting fel igentligen. Mår lite bättre idag iaf. Är låg, men ok.

Idag kommer Johanna. Ska gå till apoteket och kolla om dom har nått mot eksem i hårbotten. Fan va jag ser ut asså! Sen ska vi handla lite mat också. Skulle precis käka frulle, men de va fan jävligt tomt :(.

Ikväll ska jag på StandUp med Krille. Ska bli sjukt kul! Är jävligt taggad :). Ska också bli skönt att se hur jag känner när jag träffar honom igen... Men jag tror jag vet...

pεαcε 'и ℓσve

Wihooooooo!


Rebecca kommer hem till helgen! Så jävla glad jag är!! :D Saknar så det gör ont ju! Ska ju ut med Helena på fre, men Becca skulle ändå på en spelning, så vi får pussas och kramas på dagen och sen lör istället. Åhh kom kom nu då!

Håller på och städar nu. Har även sprutat ättika i hela sängen, så det lucktar skit! Men bättre än kattpiss iaf... Hoppas det funkar så hon håller sig borta från sängen nu! Annars blir jag lessen... :P

Ska möta Rickie i eftermiddag och prata. Är lite nervös, men det får gå som det går...

pεαcε 'и ℓσve


Myspys helg!


Jag har legat i sängen hela helgen med Krille och haft Sons of Anarchy maraton. Så jävla värt! :)
Vi skulle igentligen gått ut med hans polare i lördags, men alla banga. Så det fick bli mys istället. Funkar ju det med, men jävlar va party sugen jag är!! I fredags blev det ju inte så jävla kalas heller... Alla drog typ direkt, så jag satt med Krille och drack bärs till typ ett, sen drog vi också hem.
Men nu i helgen ska jag iaf ut med Helena, och då jävlar! :P 

Igår hade jag terapi, sen åkte jag hem och somna! Haha
Nu ska jag göra mig iordning, och sen dra till Kravatten. Måste verkligen försöka städa sen när jag kommer hem! Ser helt förjävligt ut och lucktar kiss... nice...

pεαcε 'и ℓσve


Utgång!!


 Nu jävlar kör vi!!
 Grabbarna ringde precis och dom är på. Mica med sällskap kommer, och så Krille såklart! Kommer bli awsome!
Jag är hetare än ever också, så det känns ju rätt bra! :P

Nu ska det fan rockas ordentligt!!

pεαcε 'и ℓσve


I got a brand new rose in town!


Jag hade verkligen väärldens mysigaste kväll med Krille igår! Massa skratt, massa pussar och djupa samtal!
Känns som jag börjar bli lite kär...

Blev ingen shopping igår heller, så idag ska jag fan bege mig in till stan! Ikväll blir det utgång med Mica, Tobbe och Krille. Förhoppningsvis några till, men det är dom jag vet iaf. Mica ville till Rocks igen... Mitt nya stammis hak? Men men, de blir nog nice. Är iaf sjukt taggad på dans och öl ;) :P.

pεαcε 'и ℓσve


Sömntuta!


Råkade visst somna om idag... Vaknade för en stund sen, oops!

Nu har jag iaf dushat och fixat till mig. Ska åka till vällingby och shoppa lite, sen kommer Krille. Måste verkligen köpa nya underkläder! Ser jävligt slitet ut i lådan...
Sen ska jag köpa lite mat och hämta ut medicin (viktigt viktigt!).

Det gick ganska bra att träffa Tobbe igår. Han är ju ingen jag kommer lita på och bli nära vän men, men känns som att vi kan umgås och bara ha kul nu. Han är ju en idiot, men en rolig snubbe :P.

pεαcε 'и ℓσve


Tvätt dag!


Nu håller jag på och tvättar. Skönt att få det gjort, men ack så trååkigt! Det är ju underbart väder ute!
Aja ska iaf träffa Freddy och Petter när jag är klar. Ska åka till Stefans jobb och fika. Jag ska försöka shoppa lite också, men får se hur det går med den saken...

Sen ska jag träffa Tobbe av alla jävla människor... Han ville ses för att be om ursäkt, så får se om han lyckas med det utan att hans lilla ego kommer i vägen... Ska jag va ärlig så skiter jag fullständigt i vad han har att säga! Är inte äns sur på honom, bryr mig inte alls om att ha honom i mitt liv. Men eftersom han ska med ut på fredag kan det ju va bra att prata med honom först. Mica va lite orolig för att det skulle bli dålig stämmning, men jag ska va glad och trevlig som vanligt :). Behöver ju faktiskt inte umgås med honom när vi är ett gäng som ska ut! Är redan taggad, blev ju inge kalas förra helgen...
Jag är även bjuden på poolparty på lördag. Skulle va nice, men får se om jag hittar nån som vill följa med.

Nu ska jag göra mig iordning och sen fortsätta tvätta... Blä....

pεαcε 'и ℓσve


Rock on!


God morgon!
Idag är det gitarr, wihoo! Hoppas Helena kommer också, saknar henne lite och så hade vi ju så kul på förra lektionen ;).

Efter Kravatten ska jag leka med Mica. Vi ska hem till mig och bara chilla. Skulle väll inte bli chockad om några öl blir inblandade :P Har lite smått cravings... But we will see.

Det va jätte mysigt igår också. Vi käkade och sen kollade vi på The dark knight. Så stört bra film! Och Krille är en mycket söt människa ;)...

pεαcε 'и ℓσve


Måndag


Idag har jag terapi på morgonen. Ska bli skönt, har en massa som jag måste få av mitt bröst!
Sen ska jag till Vistet. Har inte vart där på typ en månad, så måste gå. Sen ikväll kommer Krille hem till mig. Vi ska laga middag och bara chilla. Kommer nog bli en nice dag tror jag! :)

Jag älskar verkligen hösten! Det är så otroligt vackert, men det jag älskar mest är doften! Jag blir liksom lugn av den! Va ute och promenerade länge igår, åh så härligt det va! Älskar också att burra in mig i mysiga tjocka tröjor, dricka te och lyssna på regnet... Tror jag blir lite utav en annan person på hösten...

pεαcε 'и ℓσve


Lördag

Filmen igår sög verkligen pung! Hände ingenting på hela filmen! Så vi åkte hem till mig och såg Running scared och spelade sanning eller konka istället. Va mysigt!

Daisy blev helt kär i Krille och gick och gned sig på hans ben hela kvällen! Naww...

Vet inte vad jag ska göra idag. Ska nog ringa Freddy och fråga om han vill leka. Vill gå ut ikväll också, men verkar inte som nån är på :(. Miss my Becci!

pεαcε 'и ℓσve

Bio mys!


 Nu ska jag dra på bio med Kristoffer. Vi ska se The American, värkar jävligt bra faktiskt! Om inte annat blir det ju mysigt att se Krille igen ;).

pεαcε 'и ℓσve


Jävla kattfan!


Fyfan vilken hämsk natt jag har haft! Daisy har öppnat och slängt igen garderobsdörren 1763528723 gr, och det låter utav helvete! Sprejade vatten, skrek åt henne, försökte leka med henne så hon skulle bli trött, men inget funka! Jävla katthelvete! Vid fyra tiden slutade hon så jag fick sova en stund, men vid sex tiden började hon igen. Nu ligger hon och sover så oskyldigt så, men nu kan ju jag fan inte sova!

Ska käka frulle nu och försöka vila, men jag är ju så jävla övertrött nu att jag inte kan ta det lugnt... Två sömnlösa nätter på rad är inte bra för humöret...

pεαcε 'и ℓσve


Zzzzzz...


Daten igår va jätte mysig! Jag krossade honom i biljard tre gånger! :P Dock ska jag kanske tillägga att det absolut inte va skicklighet, utan han som satte den svarta i fel hål varje gång! Mohaha, han blev lite små putt tror jag :P
Sen gick vi till Anchor och tog några öl och sen åkte vi hem till honom och mös. Va en riktigt lyckad kväll förutom att jag lyckades bli lite för full... men men.
Kunde inte sova i natt så är galet trött! Ska lägga mig i sängen och ha Sons of Anarchy maraton nu, Oh yea!

pεαcε 'и ℓσve


Redo för date!


Nu har jag gjort mig snygg för min date. Vi ska spela biljard. Det har jag inte gjort på jag vet inte hur länge, så det ska bli riktigt kul! Suger ju ganska hårt på det, så Kristoffer får väll visa mig hur man gör ;).

Nu ska jag käka lite middag och sen dra!

pεαcε 'и ℓσve


Bästis time!


Nu ska jag snacka lite skit med Beccis :). Ska bli mys!

Idag ska jag ta det lugnt och pampra mig själv lite. Ska på date med Kristoffer ikväll, så måste göra mig lite snygg ;P. Vet inte vad vi ska göra än, men är taggad iaf! Är fruktansvärt trött, men ska försöka hålla mig vaken. Jag har vart vaken sen fyra i morse och tänkte ta en powenap, men Becca ringde och sa att jag måste logga in på skype, så då är det bara att lyda:P. Får vila en stund sen istället.

pεαcε 'и ℓσve


Happy day!


Har haft en mycket bra dag faktiskt! Den nya gitarr läraren va jätte bra! Känns som jag lärde mig mer idag än jag gjorde hela förra terminen :P.
Det gick bra med Helena och Freddy också, dom kunde tom vara i samma rum en stund :P!

Jag lärde Helena trasha tröjor också, så satt och pysslade med det och snackade skit. Jätte mysigt!

På vägen hem köpte jag detta ursnygga halsband. 70:- Lätt värt! :)

Nu ska jag lägga mig och läsa (aka somna efter två sidor...) Är lite trött efter en lång dag!

pεαcε 'и ℓσve


Gitarr!


Idag börjar gitarrkursen igen. Ska bli kul, men jag har fan glömt allt jag lärde mig förra terminen... Aja det kommer väll tillbaka.

Mår sådär idag, men ska kämpa på! Helena kommer till Kravatten idag också, så det aks bli kul! Hoppas att vi slipper allt drama bara! Freddy och Helena i samma rum brukar ju inte gå så bra, men jag har sagt åt dom att ignorera varran, så hoppas dom gör det!

Nu ska jag käka frulle och ha Rock of Love maraton!

pεαcε 'и ℓσve


Vilka skit dagar!


Har haft så sjukt mycket ångest dom senaste dagarna! Det va så länge sen jag mådde såhär, så jag vet liksom inte hur jag ska hantera det längre... Tycker iaf att jag har varit ganska duktig, och gjort lite av det jag ska. Idag va jag på terapin tex. Det var ett helvete att ta sig dit! Sitta på en tunnelbana i en timme när man knappt kan andas är inte så lätt... Men jag klarade det, och jag är bäst!

Nu ska jag krypa ner i sängen med lurarna i örona, det ända som hjälper lite...

pεαcε 'и ℓσve


Grillparty!


Idag mår jag lite bättre, så jag ska gå på grillparty hemma hos Eva med Freddy och grabbarna. Kommer bli mysigt tror jag! Man måste ju passa på innan vintern kommer!

Ikväll blir det nog antingen bio eller kareoke :)

Nu ska jag hoppa in i dushen och göra mig iordning. Lär ju inte orka åka hem i mellan, så får göra mig extra fin så jag kan gå ut sen ;).

pεαcε 'и ℓσve


Blä...

Mår inge vidare... Vet inte vad det är. Känner mig konstig och deppig :(.
Johanna kommer iaf hit snart, kommer nog bara sitta och prata för jag har ingen lust med nånting. Mamma kommer sen också.
Vill må bättre snart :,(...

Goodmorning!


Är jävligt trött idag, så får se om jag tar mig till kravatten. Kanske stannar jag i sängen och läser "Det". känns lockande...
Ska höra av mig till Therese också, vi kanske ska ses. Vore kul :) Behöver lite girl time!

Nu ska jag iaf lägga mig en stund till. Får ju inte sova med Daisy skrikandes hela näterna....

pεαcε 'и ℓσve


Tisdag


Daten igår va riktigt lyckad faktiskt! Han va jätte trevlig och rolig, väldigt lätt att prata med också. Hade riktigt trevligt, så vi ska nog ses igen :)

Idag ska jag åka till kravatten. Det var länge sen jag va där nu, så det ska bli kul att se folket igen. Har dock väldigt ont i magen... så får se hur länge jag orkar va där. Hoppas Freddy är frisk nu också så vi kan leka :) Saknar honom!

(Såg by the way på denna bilden att jag och Daisy de la Hoya har samma bälte! Coolt... ;))

pεαcε 'и ℓσve


Ljuva morgonstund!


Något av det bästa jag vet är att sitta tidigt på morgonen och äta en god frukost, dricka mitt kaffe och läsa en bok. Så det har jag gjort nu. Känner mig nu redo för dagen :)

Ska iväg på terapi snart. Missade ju förra veckan när jag va sjuk, så det ska bli skönt att dumpa av sig lite skit!
Sen ska jag förbi Vistet lite snabbt och sen hem och göra mig iordning för min date. Har ingen aning vad jag ska ha på mig, men jag hittar säkert nått... Jag är iaf fräsh nu efter en härlig spa dag igår! :)

pεαcε 'и ℓσve


SPA!


Håret blev bra. Dock ser man ingen direkt skillnad på under- och överhåret... Synd, men det är iaf jämt och fint nu :).

Det var väldigt länge sen jag hade en ordentlig spa dag, så det ska jag ha nu! Har tagit ett långt bad och skrubbat kroppen. Nu sitter jag med en ansiktsmask, och sen blir det manikyr och pedikyr! Ahh så skönt! Behöver verkligen detta! :D

pεαcε 'и ℓσve


Color up your life!


Håller på att färga håret på mig själv nu...
Mica svarar inte när jag ringer, så antar att hon blev tvungen att jobba. Men det går ju bra att färga på sig själv också! Färgar mahogny på överhåret och svart på underhåret. Får se hur det blir...

To be continued...


God morgon!


Ställde faktiskt in daten igår. Va alldeles för trött, men vi ska ta det på måndag istället.

Nu har mamma kommit hit och ska få manikyr. Hon kom även med mat viken alltid uppskattas :)

Ikväll ska jag ha spa dag och film med Mica. Någon hon verkligen förkänar! Ska bli härligt med en riktig tjejkväll! :)

pεαcε 'и ℓσve


Road to nowere...


Hade väldigt kul igår tills jag skulle åka hem...
Jag vinkade av Helena vid sin tunnelbana, och började känna mig väldigt full... Försöker hitta min tunnelbana, men ser lite dubbelt... Tillslut kom jag underfunn med att gröna linjen inte går vid mariatorget, och får fundera ett tag på vilken som går till slussen. Tar mig iaf till slussen och frå leta och försöka tänka vilken tunnelbana jag ska ta för att komma hem. Kommer på det tillslut, och måste sen ha somnat och vaknat vid ändstationen. Kommer inte ihåg detta, men det måste jag ha gjort för jag gick helt vilse, och det kan jag ju förfan inte ha gjort fån min station! Bor ju en minut från tuben... Jag hittar igentligen från hässelby strand, men det gjorde jag ju som sagt inte igår... Jag gick runt i typ en timme, måste ha vart nere vid badet eller nått, för jag gick typ i skogen. Gick fram till portar och försökte öppna med min nyckel sammtidigt som jag tänker: jag bor inte här, varför försöker jag öppna med min nyckel?Haha 
Tillslut sätter jag mig utanför en restaurang och kommer på den ljusa iden att jag kan ringa en taxi! Och taxichaffisen frågade om jag verkligen skulle åka sån kort bit... Jag vet inte vart jag är! Kör mig hem förfan!
Visade sig att jag satt typ en minut från mitt hus...

Hahaha asså hur fan lyckas jag? Tur att jag va så full att jag inte kom på iden att va rädd! En ung tjej, full som en alika, kl fyra på morgonen vilse i förorten. Vad som helst kan ju fan hända! Jag har nog en skyddsängel...

Är så sjukt bakis idag! Pluss mensvärk... Mår inte så bra just nu :P.

Ikväll ska jag gå på date med Kristoffer, han som va brandman på fotograferingen. Han är ganska söt, så det ska bli kul. Om jag lyckas må lite bättre snart det vill säga... Vi ska iaf gå till nån rockbar och ta en öl.

Nä nu måste jag sova!

pεαcε 'и ℓσve


Im back!


 Nu är jag hemma från shoppingturen. Hittade faktiskt allt jag behövde för en gång skull :)
Köpte även ett jättefint bälte :) Love!

Köpte BUS, hårfärg, sminkbortagning, nagellacksremover, nagelfil, sminkborstar, skarvsladd(äntligen...), cdskivor och en mascara. Köpte lashstilletto för att den va på rea, så får hoppas att den är bra.

Nu ska jag lägga mig och vila till åttatiden. Det regnade ju som fan så jag lär ju bli sjuk igen bara för det :P

pεαcε 'и ℓσve


Nu ska det shoppas!


Är fortfarande lite sjuk, men nu orkar jag fan inte va hemma längre!
Ska åka in till stan och shoppa lite. Måste ha ny bus, hårfärg, och lite annat skit. Ska även kolla om dom har nått fint och billigt klädesplagg eller smycke. Vill ha nått nytt bara känner jag :).
Ska hur som helst bli skönt att komma ut lite!

Ikväll blir det utgång med Helena. Tror det blir Rocks igen, va rätt nice där.
Ska bli så kul och se henne igen, va länge sen! Hon har bott hos sin syrra i typ en månad, men nu är hon hemma :).

Nu ska jag dusha och sen dra!

pεαcε 'и ℓσve


Super kuren!


Mår faktiskt mycket bättre nu :).
Men för säkerhets skull svepte jag precis en till laddning super blandning. Riven vitlök och ingefära, citron, honung och chili. Blandat med lite hett vatten. Fy fan va snuskigt det är asså! Men dom sista basillerna ska fan dö nu! Mohaha!
Imorn vill jag nämligen bege mig in till stan. Orkade inte idag, men har ändå gjort lite. Städat, handlat och målat.

Snabba cash va faktiskt över förväntan! Filmer som är gjorda efter böcker brukar ju vanligtvis suga pung, speciellt svenska filmer, men denna var helt ok. Blev lite knepigt dock, för halva filmen är på spanska och belgiska?, och jag hade ingen text :P, men jag har ju läst boken, så fattade sammanhanget ändå.

Nu blir det vila med "Det" och te!

pεαcε 'и ℓσve


Torsdag

Idag har jag minnsan städat! Johanna va här nyss och hjälpte mig. Fick även låna Snabba cash, så ska se den strax. Håller även på att laga wok till lunch. Fan va ducktig jag va då! :P

Mår lite bättre idag, men ska vila iaf på förmiddan, sen kanske jag åker in till stan om jag orkar, för har en massa jag behöver handla.

pεαcε 'и ℓσve

Host Host


Är fortfarande sjuk och ligger i sängen och kramas med mitt lilla monster!
Funderar på att diska och städa lite... men det är ju så jobbigt :P
Imorn måste jag fan bli frisk! Annars kommer jag bli tokig! Vill ju ut och leka! :(
Trött på min lägenhet nu!

pεαcε 'и ℓσve


RSS 2.0