Party time!


Idag har jag legat i sängen med Krille hela dagen och varit bakis. Han kom över med Jack och cola igår, och vi drack nästan hela flaskan... Oopsi!

Snart ska jag åka till Krilles kompis Jocke och föra lite, sen ska vi gå ut med Krilles bror som är i sthlm över helgen. Kommer bli kalas!

Fick lite bilder av Christian äntligen. Denna är en favorit! :)

pεαcε 'и ℓσve


Winter wonderland?


Ja jävlar, när jag vaknade upp imorse va det helt vitt utanför fönstret! Jättevackert, men det känns alldeles för tidigt? Det är ju bara oktober?

I onsdags va jag på möte med arbetsförmedlingen. Det gick rätt bra. Vi verifierade betyg och intyg (trotts att det redan va gjort?) och satt och snackade. Ja det går ju inte direkt fort, men nu är jag ju godkänd iaf.
 Igår kom Johanna hit och hjälpte mig att tvätta lite grann, sen åkte jag med Krille till läkaren och sen hem till mig och mös :).

Idag ska jag fan städa (nej har inte gjort det än...)! Ska försöka göra det ordentligt och sen ha spa dag! Ser fan ut som skit... Men det är ju charmigt det med :P.

pεαcε 'и ℓσve


Rock on!


Idag ska det spelas gitarr! Ska bli skitkul! Va ju ett tag sen... Måste gå tidigare dock :(. Ska till ungdomsmottagningen och testa mig. Det måste man ju göra när man har ny flamma ;).
Sen ska jag åka hem till Krille och mysa :), saknar han redan fan! :P

Ska börja göra mig iordning nu. Tänkte göra mig lite extra snygg idag. Känner för det bara :). Ska fixa håret och sminka mig lite extra bara. Man ska vara fin för sin pojke ;P !

pεαcε 'и ℓσve


Ta sig i kragen kanske?


Den här veckan ska jag fan försöka ta tag i mig själv! Har vart alldeles för mycket undanflykter på senaste tiden tycker jag...

Först ska jag på utveckligssamtal på terapin, sen ska jag till Vistet för första gången på sjukt länge.
När jag kommer hem ska jag boka tvättid och städa. Måste orka! Ser ut som fan!

Sen ska jag kolla på The Runaways. Har velat se den länge nu, kom på det igår så jag laddade hem den finaly.

I helgen har det inte hänt så mycket. I fredags va Mica sjuk, så det blev häng hos Krilles kompis Jocke istället. På lördagen hjälpte jag Helena att flytta och igår låg jag och Krille i sängen hela dan. Färgade håret också faktiskt. Svart blev det, hoppas det håller lite längre än den vanliga färgen jag brukar använda! Fint är det iaf! :)

Nu blir det frulle och läsa lite, sen ska jag dra!

pεαcε 'и ℓσve


Mimmi and Krille, sitting in a tree...


Igår blev jag och Krille officiellt tillsammans :D
Jag har fjärilar i magen och det känns verkligen jätte bra! Är super kär! :D

Vi hade en jätte mysig kväll. Jag lagade middag och sen drack vi lite öl och lyssnade på musik med tända ljus. Pussades och myste!
Åh det känns verkligen helt rätt! :D

Idag ska jag träffa Mica. Får se va vi hittar på. Ingen av oss har pengar, så det lär ju inte bli utgång iaf. Men kan ju va rätt skönt att ta det lite lugnt också!

pεαcε 'и ℓσve


I seriöst behov av pampering!


  • Johanna har precis vart här och ryckt upp mig lite, så nu ska jag ta en heldag för spa och lugn och ro! Ska bli jätteskönt!
    Jag har inte tagit hand om mig själv så bra den senaste tiden, så nu jävlar! Det blir:
  • Långt skönt skumbad
  • Scrub
  • Hårinpackning
  • Insmörjning med lavendelolja
  • Ansiktsscrub och mask
  • Manikyr
  • Pedikyr
  • Färga ögonfransarna
  • Epilering
  • Brun utan sol
  • Tandblekning

    pεαcε 'и ℓσve


Skjut mig...


Har mått riktigt dåligt dom senaste dagarna! Ingenting har fan blivit gjort! Ångest ångest ångest!

Idag ska jag iaf försöka komma igång lite. Ska åka till Kravatten en stund, sen ska jag fika med Therese. Mår fortf skit, men måste försöka ta mig i kragen! Fan att det ska va så jävla svårt!

pεαcε 'и ℓσve


Intensivt häng, utan att tröttna!


Har vart med Krille sen i onsdags. Shit, och vi har inte tröttnat på varran än! Fan bra jobbat! :P
I onsdags lagade jag romantisk middag och sen blev det Sons maraton. I torsdags låg vi i sängen hela dagen och på kvällen gick vi på StandUp. Va sjukt kul!
I fredags va vi hudvakter åt hans mammas hund Elvis. En liten shetland sheepdog som är helt tokig! :) Det va så otroligt mysigt! Kvälls promenad med en söt hund går ju inte att toppa!

Igår åkte jag hem på morgonen och somnade :P. Sov fan hela dan... Idag ska jag iaf försöka städa lite och planera för nästa vecka. Behöver fan tänka lite...

pεαcε 'и ℓσve


Luncha hos mami!


Igår va jag på Kravatten och skulle spela gitarr, men jag satt och sov med öppna ögon, så va fan tvungen att åka hem och vila. Va så sjukt sliten efter helgen!

Idag ska jag åka på pyttipanna lunch hos mamma. Ska bli mysigt. Sen ska jag åka hem och städa och försöka hinna ha lite spa. Senare kommer Krille. Ska nog laga lite mat och pussas bara. Fan va jag saknar honom! :)

pεαcε 'и ℓσve


Fullt ös medvetslös...

Det va en väldigt händelsefull helg. Allt bara snurrade på och det känns som det gick alldeles för fort!

I fredags va jag på inskrivnings möte för min arbetsträning. Känns jävligt bra faktiskt! Äntligen händer det nått!
Sen hämtade jag upp Beccis på centralen, umgicks och mös lite med henne en stund innan jag va tvungen att åka hem och göra mig iordning.

På kvällen gick jag ut och firade att Helena fått lägenhet. Mötte först upp henne och hennes mamma på kvarnen för att dricka lite rosevin och mysa. Va jätte trevligt, hennes mamma är sjukt gullig! Sen mötte vi upp Petter, Stefan och Jacob och gick till Kellys. Blev en jävla massa öl och tequila! Det va rätt kul, men vi blev alldeles för fulla! Speciellt Helena :P. Vi skulle dra vidare, men hon blev inte insläppt för hon va för full, så vi drog hem rätt tidigt.

I lördags åkte jag hem till Becca och mös med te och dålig tv. Sen gick vi och mötte hennes polare på Retro. Men det va så jävla tråkigt där, och så saknade jag Krille så mycket, så åkte till Medusa och mötte han och hans kompisar istället. Det va riktigt kul, och Krille sa dom sötaste sakerna ;). Åkte hem och sov hos honom när han blev för full :P. Stackar hade vurpat med hojen också, så han går som om han blivit knullad i röven! Haha!

I söndags åkte jag och Krille och fikade med Becca, och sen gick jag och Becca och shoppade lite. Tröttnade rätt snabbt, så åkte hem till henne och mös istället. Sen va det hej då middag med henes mamma, bror och Blenda. Hennes mamma lagar verkligen världens godaste mat!
Sen va jag tvungen att säga hej då, och det va fan skitsvårt! Saknar henne redan :(. Det går alltid alldeles för fort när hon är här :(.

Idag har jag legat i sängen och kurerat mig, är så sjukt trött! Känns som jag inte har sovit på flera dagar!
Nu ska jag iaf iväg till Vistet en stund, så att jag kommer igång med veckan...

 pεαcε 'и ℓσve

RSS 2.0