Julklapps shopping!


Snart kommer mamma hit för att få manikyr. Va ett tag sen jag träffade henne, så det ska bli kul. Hon kommer säkert mobba mig för min extremt stökinga lägenhet, men vafan, de får gå ändå. Orkar verkligen inte städa! :P

Sen ska jag åka in till stan och leta julklappar. Bäst att göra det innan pengarna tar slut... Fan va fattig man ska va hela tiden! Ska iaf bli ganska mysigt. Hoppas jag hittar nått bara...
Ikväll kommer jag nog åka till Krille. Brukar iaf göra det på tisdagar, så får se om han är på.

pεαcε 'и ℓσve


Oops!


Råkade visst sova ifrån terapin... Och med en dålig start på dagen så blir det inte så mycket gjort...
Tänker lägga mig i sängen och läsa hela dagen, och fundera ut va fan man ska köpa för julklappar i år...

pεαcε 'и ℓσve


Åhh va jag är kär! :D


Det vart ett underbart restaurang besök i fredags! Som jag trodde så tog han mig till Monks som har över 500 ölsorter. Smakade 4 olika, och det var en jävla upplevelse! Undrar om jag kommer kunna dricka vanlig öl nu...
Maten var jättegod också! Vi båda åt grillad biff från kolgrillen. Köttet var jätte mört och gott fast jag glömde säga att jag ville ha medium, så jag fick well done.
Krille va så underbar och romantisk hela kvällen också :) Det var verkligen en toppen fredag!

Igår va vi inne i stan i 4(!) timmar för att Krille skulle hitta en vinterjacka. Det såg jävligt mörkt ut, men sista affären vi gick in i (påväg till bilen) hittade han äntlgen en. Så det va ju skönt att det inte va förjäves, för båda va trötta, sura och hade ont överallt! Haha!

Idag kommer Krille över, så ska vi mysa med nya Sons och walking dead avsnitt. Jag ska även baka min goda äppelpaj till min babe :). Det går bra nu...

pεαcε 'и ℓσve


Bio mys och kärlek!



Igår va jag och babe på bio. Vi skulle se Saw 3D, men filmen gick inte igång så vi fick välja att få 4 fribiljetter eller gå på Jackass 3D och få 2 fribiljetter. Eftersom båda ändå ville se Jackass så gick vi på den istället. Va sjukt rolig! Vi satt och garva hela filmen och sen hela vägen hem! :D Va ju sjukt bra, för nu fick vi ju en gratisfilm hehe!

Ikväll ska älsklingen bjuda mig på restaurang. Det är en överaskning vart vi ska, men jag gissar på Moggs :). Kommer bli sjukt mysigt iaf! Han är så fin mitt hjärta :D! Det är inget spec vi firar, men ändå bjuder han mig på restaurang! Naww!

pεαcε 'и ℓσve


Chill och SPA!


Idag ska jag bara chillavippen och ha spa för mig själv. Ska försöka orka ta mig in till stan och hämta brorsans räkningar också, men får se hur det går med den saken :P. Känner mig ju inte så motiverad att åka in till stan som tar en timme och sen en timme hem igen... Kanske är nån som vill leka ikväll, då kan jag ju ta det på vägen.

Nu ska jag iaf äta frulle i sängen och kolla på Ducktales :).

pεαcε 'и ℓσve


Long live Rock n´Roll!


Sitter och peppar upp mig med Crashdiet. Har haft några jobbiga dagar nu, så ska försöka komma igång nu!
Ska åka in till stan snart och sen hem och ha lite spa och göra mig snygg. Sen ikväll ska jag åka till Krille.
Fan är så jävla trött på att må såhär! Vill va HappygoLucky igen! Hur gör man för att bli lycklig? Nån som kan svara på det?

pεαcε 'и ℓσve


Mys fredag!


Idag tar jag det bara lungt. Har sovit massor och sen kollat på två Johan Falk filmer. Känner mig rätt deppig idag, så det är skönt att bara ta det lungt. Ska lägga mig och läsa nu tills jag somnar.

Imorn ska jag städa på dagen och sen ha en liten hemma fest. Har inga pengar så kan inte gå ut, så det är det ju bra att kunna ha lite kalas hemma istället!

Det gick inte så bra att städa med Krille igår. Jag ställde mig och diskade medans han sov... Haha, sen ville han ha glass så då gick jag och handlade åt honom. Är jag snäll eller vad? :P Sen somnade vi på soffan båda två!

pεαcε 'и ℓσve


Im back!


Va visst ett tag sen jag skrev här. Har haft annat för mig helt enkelt. Skriver ju vanlig dagbok också, och det har hänt mycket privat, som jag inte skriver här om, så det har bara kännts onödigt.

Idag har iaf Johanna vart här. Vi satt bara och snackade skit, känndes riktigt bra. Har haft mycket ångest och hon är väldigt bra på att dra upp mig till verkligheten!
Mamma kommer snart. Hon ska få manikyr. Va väldigt länge sen jag träffade henne, så det känns både kul och jobbigt. Orkar inte med tjat och klagomål, så får hoppas hon inte är på det humöret!

Daisy har fått p-piller nu, så hon är tillbaka till sitt vanliga jag. Är jävligt skönt kan jag säga! Ska kastrera henne så fort jag får råd.

Ikväll ska jag till Krille och hjälpa honom att storstäda hans lägenhet. Tror fan inte han har städat eller diskat på minst ett halvår :P. Så han behöver nog all hjälp han kan få! Snäll som jag är ställer jag givetvis upp :).

pεαcε 'и ℓσve


RSS 2.0